BELANGRIJK! DIT IS EEN DEALERSHOP, CONSUMENT? BEZOEK ALLESKANMEE.NL OF KLIK HIER!
TowBox
Perfcect Fit Automotive is de Officiele importeur van Towbox voor Nederland. WIj bieden onze dealers het complete assortiment van Towbox aan en zorgen voor distributie hiervan. 
Towbox heeft op dit moment 4 modellen de Towbox V1 en V2 in zowel bagagebox uitvoering als in de Dog uitvoering. er zijn van elk 3 kleuren verkrijgbaar; Grijs, Zwart en Groen. Daarnaast is er nog de Towbox Cargo. alle reservedelen zoals lampkappen, complete lampunits en licht balk zijn verkrijgbaar. Ook zijn er een aantal handige accessoires verkrijgbaar zoals een rek voor bovenop de Towbox V1 om wat grotere delen buiten / op de box te vervoeren ( ski's bijv ).

Mocht u vragen hebben over dit prachtige product vernemen wij deze graag van u.


Weergave:
 


Bezig met laden...
visibility

Uitbreiding voor Aneto Skidrager

Uitbreiding voor Skidrager Aneto (3 paar skis of 2 snowboards)
visibility

Skidrager voor op trekhaak

skidrager voor op trekhaak

Met de TOWBOX® kunt u simpel, snel en op een gebruiksvriendelijk manier de bagageruimte van uw auto vergroten. Maar eigenlijk is het veel meer dan dat..

•            
Simpel:
De TowBox kan door iedereen, met een simpele handeling aan de auto worden bevestigd. (5 sec)
          
Handig:
De TowBox kan op elke plek worden ingepakt, voordat deze aan de auto wordt bevestigd. Men hoeft dus nooit boven zijn of haar hoofd te reiken om bagage in of uit te pakken.
            
Universeel:
Er is geen voorinstallatie nodig. Het systeem werkt op iedere auto met trekhaak.
          
Aerodynamisch:
De TowBox is meer aerodynamisch verantwoord dan een dakkoffer. Met de TowBox in plaats van de dakkoffer bespaart u minimaal 13% brandstof!
           
Schoon:
In de TowBox kunnen natte of vieze spullen vervoerd worden zodat deze niet in de auto hoeven. Dit houdt uw auto schoon!
        
Veilig:
Het complete systeem en de koffer kunnen afzonderlijk op slot, u hoeft zich geen enkele zorgen te maken over diefstal van het product of uw spullen.
           
Investering:
De TowBox is een investering. Door de brandstofbesparing is deze na ongeveer 20.000 km terugverdiend.

 
Om te beginnen moet de box achter de auto gezet worden. Vervolgens moet één kant opgetild worden en het systeem op de trekhaak gezet worden, dit gaat makkelijk aangezien de wielen als hefboom fungeren. Ten slotte kan, gebruikmakend van de kogel op de trekhaak, de box van de grond getild worden. Wederom is er een knikpunt dat een hefboomwerking veroorzaakt en de vereiste kracht minimaal maakt. De box wordt dan middels een simpele handeling vastgezet aan de auto. Bij een rijdende auto heeft de TowBox geen contact met het wegdek, maar rust volledig op de trekhaak.
 
Afmetingen en maximale belasting
350 liter inhoud en getest tot wel 250kg laadvermogen.
Afhankelijk van de maximale kogeldruk van uw auto geeft onderstaande tabel de maximale wettelijk toegestane trekhaakdruk aan.Mocht u een auto hebben met een trekhaak welke tot een hoger gewicht gekeurd is kunt u dit gewicht verminderen met het leeggewicht van het desbetreffende type TowBox om tot de maximale belasting te komen. De binnenmaten van de TowBox zijn 65cm hoog x 100cm breed x 53,5cm diep. Elke Towbox mag een totaal gewicht hebben van 75 kg
 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies