Kitset voor Tesla Model 3 Kitset voor Tesla Model 3 Kitset voor Tesla Model 3 Kitset voor Tesla Model 3 Kitset voor Tesla Model 3 Kitset voor Tesla Model 3 Kitset voor Tesla Model 3 Kitset voor Tesla Model 3
Kitset voor Tesla Model 3 Kitset voor Tesla Model 3 Kitset voor Tesla Model 3 Kitset voor Tesla Model 3 Kitset voor Tesla Model 3 Kitset voor Tesla Model 3 Kitset voor Tesla Model 3 Kitset voor Tesla Model 3
Kitset voor Tesla Model 3
✔ Geschikt voor auto's met vaste punten/fix points ✔ Draagvermogen 75/100kg ✔ Inclusief sloten ✔ TUV en CityCrash goedgekeurd ✔ Snelle levering
 

Kitset voor Tesla Model 3

Deze dakdragers van het merk Farad zijn ideaal voor iedereen die iets extra's mee wil nemen op de auto. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een dakkoffer of fietsendrager.

Waar zijn deze Kitset voor Tesla Model 3 geschikt voor

Deze set dakdragers zijn speciaal geschikt voor montage op jouw auto. Met deze dakdragers heb je de mogelijkheid om je dakkoffer, fietsendrager of skiklemmen eenvoudig te monteren. Ook kun je bijvoorbeeld lange objecten zoals ladders of een SUB-board mee te nemen. Kortom een set dakdragers die voor elke toepassing geschikt zijn!

Voordelen van deze Kitset voor Tesla Model 3

Door de specifieke pasvorm van deze dakdragers ben je verzekerd van een stevige veilige montage op jouw auto. Door het dynamische design hebben de dakdragers een moderne uitstraling, ze zijn afsluitbaar en voorzien dan het TUV keurmerk. Het draagvermogen van deze dakdrager is ook hoog waardoor je bijna altijd gebruik kunt maken van de maximale daklast. Kies je voor een aluminium of aluminium wingbar stang dan kun je ook altijd accessoires monteren met een T-adapter.

Inhoud van de verpakking Kitset voor Tesla Model 3

✔ 2x dragerstangen met afdekdoppen
✔ 4x voetset met klemmenset
✔ Afdichtrubbers voor dragerstangen
✔ Setje sleutels
✔ Benodigde montagematerialen en handleiding voor montage

Specificaties Kitset voor Tesla Model 3

Fabrikant Farad
TUV gekeurd
Voldoet aan City Crashtest
Geschikt voor daktent
Garantie 2 jaarKlik hier om de handleiding te downloaden

Wil je het product eerst komen bekijken?

Dat kan in onze ruime winkel en showroom aan de Kasteleinenkampweg 10 in 's-Hertogenbosch. Daar kunnen wij ook indien gewenst de dakdragers voor je monteren (tegen een meerprijs en op afspraak).

Natuurlijk heb je het recht om het ongebruikte artikel binnen de geldende retourtermijn zonder opgaaf van reden terug te sturen en jouw geld terug te krijgen.

Voordelen bij PerfectFitAutomotive.nl

✔ Groot assortiment!
✔ 14 dagen retourtermijn!
✔ Deskundige klantenservice!
✔ Hoogwaardige kwaliteit!