Loopvlaksneeuwketting Modula grip steel 100 Loopvlaksneeuwketting Modula grip steel 100 Loopvlaksneeuwketting Modula grip steel 100 Loopvlaksneeuwketting Modula grip steel 100
Loopvlaksneeuwketting Modula grip steel 100 Loopvlaksneeuwketting Modula grip steel 100 Loopvlaksneeuwketting Modula grip steel 100 Loopvlaksneeuwketting Modula grip steel 100
Loopvlaksneeuwketting Modula grip steel 100
✔ Stalen loopvlaksneeuwketting ✔ Automatisch spannend (niet naspannen)✔ Praktische stevige opbergtas✔ TÜV en Ö-norm gekeurd
 

Loopvlaksneeuwketting Modula grip steel 100

De loopvlaksneeuwkettingen van Modula zijn een banden specifieke loopvlakketting die perfect past op de geselecteerde bandenmaat. De Modula polaire grip loopvlakketting is een (loopvlak)ketting die ideaal te vervoeren is in de kofferbak, dit omdat deze in een makkelijke en compacte stevige opbergtas zit. Deze polaire grip set van Modula is automatisch spannend, dat betekent dat na het monteren van de sneeuwketting op de band er niet meer gestopt hoeft te worden om te ketting strakker te spannen.

Waar is deze Loopvlaksneeuwketting Modula grip steel 100 geschikt voor

Op steeds meer personenauto's en SUV's zijn geen conventionele sneeuwkettingen meer toegestaan, dit heeft te maken met de ruimte achter het wiel die bij deze voertuigen zeer beperkt is. Wanneer er geen normale sneeuwkettingen meer mogen worden gebruikt mogen er nog wel loopvlaksneeuwkettingen geplaatst worden. Loopvlaksneeuwkettingen komen in tegenstelling tot de normale sneeuwkettingen niet achter het wiel maar alleen op het loopvlak van de band en aan de voorkant van het wiel! Uiteraard kunnen ook op auto's waar wel genoeg ruimte is achter het wiel de loopvlaksneeuwkettingen gebruikt worden, de loopvlaksneeuwkettingen hebben een paar belangrijke voordelen.

Voordelen van deze Loopvlaksneeuwketting Modula grip steel 100

Deze loopvlaksneeuwkettingen komen niet achter het wiel en zijn zeer geschikt voor auto's die weinig of geen ruimte achter het wiel hebben en auto's waar geen gewone sneeuwkettingen zijn toegestaan. Zeer snel en eenvoudig onderweg te monteren. Omdat deze kettingen niet achter het wiel komen zijn ze eenvoudig te monteren, je hoeft niet helemaal met je handen/armen in de wielkast van de auto. Optimale grip in winterse omstandigheden.

✔ Zeer snel en eenvoudig onderweg te monteren. Omdat deze kettingen niet achter het wiel komen zijn ze eenvoudig te monteren, je hoeft niet helemaal met je handen/armen in de wielkast van de auto.
✔ Géén ruimte nodig aan de binnenzijde van het wiel
✔ Volautomatische zelfspanfunctie
✔ Optimale grip in winterse omstandigheden
✔ Met universele wielbout adapter (diameter 17-23mm)

Inhoud van de verpakking Loopvlaksneeuwketting Modula grip steel 100

✔ 2x volautomatische loopvlaksneeuwkettingen in staal uitvoering
✔ Montagehandleiding
✔ Stevige opbergtas
✔ Universele wielbout adapter ( diameter 17-23mm )
✔ Plastic handschoentjes (wegwerp)

Specificaties Loopvlaksneeuwketting Modula grip steel 100

Type MOD-GripST100
Merk ketting Modula
Schakeldikte n.v.t.
Montage methode automatisch spannend (zelfspansysteem)
Geschikt voor personenauto
Geschikt voor lichte SUV tot 2000kg
Geschikt voor zware SUV vanaf 2000kg
Geschikt voor camper/bedrijfsauto
Ö-Norm EN16662-1 gekeurd
TUV gekeurd
Maximaal te rijden afstand n.v.t.
Maximale snelheid 50 km/h
Verpakking Stevige nylon opbergtas
Garantie 2 jaarKlik hier om de handleiding te downloaden

Wil je het product eerst komen bekijken?

Dat kan in onze ruime winkel en showroom aan de Kasteleinenkampweg 10 in 's-Hertogenbosch. Daar kunnen wij ook indien gewenst de dakdragers voor je monteren (tegen een meerprijs en op afspraak).

Natuurlijk heb je het recht om het ongebruikte artikel binnen de geldende retourtermijn zonder opgaaf van reden terug te sturen en jouw geld terug te krijgen.

Voordelen bij Perfect Fit Automotive.nl

✔ Jarenlange ervaring!
✔ Veilig en eenvoudig betalen!
✔ Groot assortiment, snelle levering!
✔ Juiste retourafhandeling, 14 dagen bedenktijd!