Trekhaak Autohak met horizontaal afneembare kogel - AHA-J 61A Trekhaak Autohak met horizontaal afneembare kogel - AHA-J 61A Trekhaak Autohak met horizontaal afneembare kogel - AHA-J 61A
Trekhaak Autohak met horizontaal afneembare kogel - AHA-J 61A Trekhaak Autohak met horizontaal afneembare kogel - AHA-J 61A Trekhaak Autohak met horizontaal afneembare kogel - AHA-J 61A
Trekhaak Autohak met horizontaal afneembare kogel - AHA-J 61A
✔ Europese trekhaak van gegarandeerde kwaliteit ✔ Gunstige kogeldruk ✔ Voorzien van Europese typegoedkeuring ✔ Complete trekhaak inclusief bouten en moeren
 

Trekhaak Autohak met horizontaal afneembare kogel - AHA-J 61A

De trekhaken van het Poolse merk Autohak worden geproduceerd volgens de modernste technieken. Autohak werkt met zogenaamde "lasercut" techniek om tot zeer precieze maatvoeringen te komen. De kwaliteit kan zich meten met de bekende merken alleen de prijs is duidelijk aangenamer. Overtuig uzelf door deze autohak trekhaak voor uw te bestellen.

Waar is deze Trekhaak Autohak met horizontaal afneembare kogel - AHA-J 61A geschikt voor

Complete trekhaak incl. bevestigingsmateriaal specifiek voor uw . Een trekhaak is geen universeel item maar een nauwkeurig op maat van de bestigings mogelijkheden van de ontwikkeld. Met deze trekhaak trekt u moeiteloos een aanhanger of caravan of vervoert u eenvoudig uw fietsen. Indien gewenst bestelt u gemakkelijk een geschikte 7 of 13 polige universele kabelset erbij, deze kabelset past uitstekend bij deze trekhaak en uw auto.(let op: kabelset is niet geschikt voor auto's met LED achterlichten). Desgewenst kunt u ook kiezen voor een wagenspecifieke kabelset.

Voordelen van deze Trekhaak Autohak met horizontaal afneembare kogel - AHA-J 61A

De trekhaak is van het Europese merk AutoHak. AutoHak produceert al decenia trekhaken, deze trekhaken zijn van zeer goede kwaliteit en hebben een uitstekende pasvorm en zijn uiteraard voorzien van een Europese typegoedkeuring. De duidelijke handleiding bij de trekhaak maakt het monteren van deze trekhaken eenvoudig en goed zelf te doen. Kortom een goede aankoop voor uw auto. Het betreft hier een:

De eenvoudig mee te bestellen universele kabelset is voorzien van een module waardoor deze geschikt is voor praktisch alle auto's, ook met CAN-bus, parkeersensoren, en lampencheck.

Inhoud van de verpakking Trekhaak Autohak met horizontaal afneembare kogel - AHA-J 61A

Complete trekhaak inclusief bouten, moeren en ander materiaal wat nodig is voor de montage. Het bevestigingsplaatje voor de stekkerdoos zit er ook bij. Een duidelijke handleiding. Ook bij de eventuele bestelde 7 of 13 polige kabelset zijn alle montagematerialen aanwezig zoals: stekkerdoos, bouten, moeren, knijpstekkers en tyraps!

Let op: Afbeeldingen van de trekhaak zijn indicatief en ter illustratie van het type kogel. U ontvangt altijd alle onderdelen die specifiek bij de bestelde trekhaak en/of kabelset behoren.

Specificaties Trekhaak Autohak met horizontaal afneembare kogel - AHA-J 61A

Garantie 2 jaar
Voorzien van Europese typegoedkeuring


Klik hier om de handleiding te downloaden

Wilt u het product eerst komen bekijken?

Dat kan in onze ruime winkel en showroom aan de Kasteleinenkampweg 10 in 's-Hertogenbosch. Daar kunnen wij ook indien gewenst de dakdragers voor u monteren (tegen een meerprijs en op afspraak).

Natuurlijk heeft u het recht om het ongebruikte artikel binnen de geldende retourtermijn zonder opgaaf van reden terug te sturen en uw geld terug te krijgen.

Voordelen bij PerfectFitAutomotive

✔ Al meer dan 10 jaar de specialist!
✔ Veilig en eenvoudig betalen!
✔ Deskundige klantenservice!
✔ Juiste retourafhandeling, 14 dagen bedenktijd!